Steun EVA tijdens de Warmste Week 2019

wrapper2

wrapper

Elk jaar worden er tijdens de Warmste Week activiteiten georganiseerd ten voordele van EVA en dat is dit jaar niet anders! De Warmste Week is een initiatief van VRT (origineel gestart door Studio Brussel onder Music for Life) om tijdens de eindejaarsperiode geld in te zamelen voor goede doelen. Iedereen kan een goed doel kiezen en zelf een activiteiten organiseren. De winst van deze activiteiten gaan dan naar het gekozen goede doel.

EVA vzw is een van de goede doelen waar je geld voor kunt inzamelen!
Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten waaraan je kunt deelnemen, maar je kunt ook zelf een activiteit op poten zetten, zin om dit te doen? Laat het weten aan fien@evavzw.be!

Wat kan jij doen?
Warme acties ten voordele van EVA

EVA is een van de meest effectieve goeie doelen

Effectief Altruïsme Vlaanderen onderzocht alle doelen van de Warmste Week en koos er drie die heel effectief zijn. EVA is een van die drie. En daar zijn we bijzonder trots op.

Met een kritische blik en wetenschappelijke studies in de hand ging Effectief Altruïsme Vlaanderen op zoek naar organisaties die focussen op grote wereldproblemen die sterk verwaarloosd zijn én eenvoudige en goedkope oplossingen hebben.

"Van de Warmste Week organisaties die iets doen tegen klimaatverandering, heeft EVA waarschijnlijk de effectiefste strategie, met het promoten van plantaardige voeding. De veeteelt staat telkens in de top drie van oorzaken van de belangrijkste mondiale milieuproblemen zoals klimaatverandering, ontbossing en biodiversiteitsverlies."

25/11/2019

Verticale tabs