Try Vegan 2020

wrapper2

wrapper

Wat is Try Vegan?

Try Vegan is een campagne van BE Vegan en EVA. Met deze campagne willen we je inspireren om 1 maand plantaardig te eten en wie weet ook na die periode vaker voor vegan te kiezen.

Ondersteuning is van cruciaal belang, daarom bieden we je – volledig gratis – een persoonlijke begeleiding gedurende de gehele periode. Met handige recepten, nuttige tips & tricks, raad en daad helpen we je om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Hoe ver je daarin gaat hangt volledig van jezelf af.

Sla je dus zeker niet voor het hoofd als je tijdens het proces eens ‘zondigt’. Try Vegan gaat over proberen. Je kan elke maaltijd opnieuw een keuze maken. We gaan voor een succesvolle en duurzame verandering op de lange termijn. Ervaring leert dat deze omschakeling een uitdagende maar verrijkende opdracht is. En zoals heel veel mensen getuigen: ‘de enige spijt die ik heb, is dat ik het niet eerder probeerde’!

Wat mag je verwachten?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om minder dierlijke producten te eten. Met Try Vegan willen we je inspireren om een vegan ontdekkingstocht te ondernemen in november. Want om te weten hoe makkelijk en lekker vegan is, moet je het gewoon eens uitproberen!

Je deelname is volledig gratis. Voor de start krijg je van ons een Vegan Starterskit met het eerste weekmenu en nuttige tips om van jouw Try Vegan een succes te maken. Vanaf november ontvang je 3x per week een nieuwsbrief boordevol inspiratie, recepten en tips om aan de slag te gaan. We bundelen alle praktische informatie, stellen weekmenu’s op en beantwoorden al je vragen. Zo spaar je opzoekwerk! Bovendien maak je ook elke week kans op leuke prijzen. Onze bijhorende sociale mediakanalen op Facebook en Instagram doen er nog een schep motivatie en inspiratie bovenop. Samen met de andere deelnemers kan je er tips uitwisselen, vragen stellen en inspiratie op doen.

Waarom een maand?
Uit onderzoek blijkt dat 30 dagen de ideale periode is om jezelf nieuwe eetgewoontes aan te leren. Uiteraard bepaal je volledig voor jezelf welke uitdaging je wil aangaan. Of je nu gewoon wat vaker plantaardig wil eten of graag een maand volledig vegan uittest, met onze begeleiding breng je jouw uitdaging tot een goed einde!

“Ik vond dit een heel leuk initiatief, ik heb veel inspiratie opgedaan over vegan koken en vegan producten leren kennen. Ik zou het zo opnieuw doen!“

  • Try Vegan deelnemer 2019

Schrijf je hier in voor Try Vegan en ontvang vier weken lang vegan recepten, tips & tricks en persoonlijke begeleiding. En nodig gerust je vrienden uit, want vegan plezier vermeerdert als je het deelt!

Partners
23/09/2020

Verticale tabs