Try Vegan in de pers

wrapper2

wrapper

Op maandag 1 oktober werd de nieuwe Try Vegan op gang getrapt. En dat ging niet onopgemerkt voorbij in de pers.

In de krant

  • Het belang van Limburg: een maand lang zonder dierlijke producten. Hoe doe je dat? Fien van EVA vzw geeft een woordje uitleg over veganisme en de campagne. You-Tubester Sofie Senden vertelt over haar ervaringen.

  • Het Nieuwsblad: naar aanleiding van de uitreiking van de Nobelprei vertelde EVA Oosterzele ook over Try Vegan.

  • De Morgen: weekend special over de opmars van veganisme. Met interviews met Sam De Bruyn, Yves Drieghe en Viviane Van Dyck. EVA vzw gaf cijfers en Fien Louwagie vertelt over Try Vegan.

  • Het Belang van Limburg: oktober is vegan-maand dankzij Try Vegan. En ook in Limburg kunnen vegans hun hart ophalen: Hasselt is met nieuwe zaken als Lento en Peas hét vegan walhalla.

Op de radio

Op 1 oktober ging EVA samen met Serge Buyse naar de ochtendshow van Radio 2 West-Vlaanderen voor de Try Vegan kick-off. En dat gebeurde niet met lege handen. Het ontbijtje met vegan koffiekoeken, vegan broodbeleg, koekjes, plantaardige drinks en suikerbrood viel in de smaak bij de redactie. Serge Buyse benadrukt tijdens het radio-interview de impact die de omschakeling naar een plantaardige levensstijl op zijn lichaam heeft gehad: "sinds ik vegan eet, heb ik energie voor drie optredens per dag!"

Ook in de ochtendshow op Nostalgie en NRJ waren EVA en BE Vegan te horen. EVA Oosterzele vertelde op Radio 2 Oost-Vlaanderen over hun Nobelprei en Try Vegan.

Doe mee!

Wil je ook dertig dagen lang de plantaardige keuken ontdekken? Schrijf je in!

03/10/2018

Verticale tabs