Try Vegan gelanceerd met Ella-June Henrard en Wannes Cappelle

wrapper2

wrapper

Vandaag 14 februari werd Try Vegan, de nieuwe campagne van EVA vzw en BE Vegan, feestelijk gelanceerd met een receptie bij BE O versbar.

De genodigden konden meteen proeven van wat de plantaardige keuken te bieden heeft met fantastische vegan hapjes zoals zoete aardappel met vegan blauwe kaas en peer en ravioli van rammenas met olijventapenade.

De nieuwste iVOX-cijfers over de veggie en vegan eetgewoonten van de Belgen werd nog eens voorgesteld en twee van de bekende ambassadeurs Wannes Cappelle en Ella-June Henrard waren aanwezig om de campagne te steunen.

De deelnemers krijgen vanaf vandaag regelmatig een mailtje met recepten, restauranttips, productinfo, boodschappenlijstjes en achtergrondinformatie. Ze krijgen nuttige tips van het Try Vegan team en van professionals zoals vegan koks en di√ętisten. Kortom, het wordt hen zo makkelijk mogelijk gemaakt om hun maaltijden te verplantaardigen.

Iedereen die dat wil kan nog altijd gratis inschrijven op tryvegan.be.

Ella-June had dan ook nog een goede tip voor alle deelnemers: "Benader Try Vegan niet te veel als een challenge die je moet volhouden, maar sta er gewoon voor open en laat je verrijken en inspireren dan is het makkelijker dan je denkt."

14/02/2018