Try Vegan november 2019

wrapper2

wrapper

Wat is Try Vegan?

Try Vegan is een campagne van BE Vegan en EVA. Met deze campagne willen we je inspireren om 1 maand plantaardig te eten en wie weet ook na die periode vaker voor vegan te kiezen.

Ondersteuning is van cruciaal belang, daarom bieden we je – volledig gratis – een persoonlijke begeleiding gedurende de gehele periode. Met handige recepten, nuttige tips & tricks, raad en daad helpen we je om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Hoe ver je daarin gaat hangt volledig van jezelf af.

Sla je dus zeker niet voor het hoofd als je tijdens het proces eens ‘zondigt’. Try Vegan gaat over proberen. Je kan elke maaltijd opnieuw een keuze maken. We gaan voor een succesvolle en duurzame verandering op de lange termijn. Ervaring leert dat deze omschakeling een uitdagende maar verrijkende opdracht is. En zoals heel veel mensen getuigen: ‘de enige spijt die ik heb, is dat ik het niet eerder probeerde’!

Hoe werkt Try Vegan?

Schrijf je in voor Try Vegan en probeer een maand lang samen met duizenden anderen (vaker) vegan te eten! Wat kan je verwachten?

INSPIRATIE & BEGELEIDING

Een week voor de start krijg je van ons een Vegan Starterskit met het eerste weekmenu en nuttige tips om van jouw Try Vegan maand een succes te maken. Daarna sturen we jou een maand lang drie mailtjes per week met leuke recepten, weekmenu’s, praktische tips, leuke wedstrijden etc. We bundelen de mails ook in een handig overzicht zodat je ze snel en gemakkelijk terugvindt. Er staan ook enkele ervaren diëtisten voor je klaar om al je gezondheidsvragen te beantwoorden. Je kan hen mailen via dietiste@tryvegan.be.

ACTIVITEITEN

Tijdens de Try Vegan-campagne vinden er ook heel wat kookworkshops, info-avonden, etentjes en filmvoorstellingen plaats. Ook restaurants en grootkeukens doen mee en breiden hun aanbod aan plantaardige opties uit voor Try Vegan. Een overzicht van alle activiteiten de komende weken vind je hier.

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

Duizenden anderen gaan samen met jou de uitdaging aan om vier weken (vaker) vegan te eten! Wil je graag ervaringen uitwisselen met andere deelnemers of in jouw kookpotten laten kijken, sluit je dan aan bij de Try Vegan Facebookgroep. Ook op Instagram delen heel wat deelnemers hun ervaringen.

Schrijf je in!

Schrijf je in voor de campagne en ontvang vier weken lang vegan recepten, tips & tricks en persoonlijke begeleiding. En nodig gerust je vrienden uit, want vegan plezier vermeerdert als je het deelt!

Samen met jou proberen duizenden andere Try Vegan! Wil je je ervaringen delen met hen? Of ben je op zoek naar een antwoord op je prangende vegan vragen? Word dan lid van onze Facebookgroep en je zal merken: je staat er niet alleen voor!

25/09/2019

Verticale tabs