Vakantie in eigen land: Limburg

wrapper2

wrapper

Restaurant Preuverie

In het hartje van Hasselt ligt het restaurant de Preuverie. De Preuverie is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in veggie, vegan, glutenvrije en lactosevrije opties. Iedereen kan hier samen aan tafel!

Preuverie
Paardsdemerstraat 21, 3500 Hasselt
België

Lento
Lento is een volledig plant based restaurant in hartje Hasselt, waar je kan komen genieten van al het goede dat de natuur te bieden heeft. En daarmee bedoelen we niet enkel salades… Lento maakt er haar missie van om aan te tonen dat een plantaardig menu ook heel bourgondisch en vooral lekker kan zijn. Kom het zelf proeven!

Lento
Zuivelmarkt 34, 3500 Hasselt
België

PEAS

Heb je na een etentje in een van de Hasseltse restaurants nog ruimte over voor een dessertje? Ga dan eens bij PEAS langs. De oprichters van PEAS begonnen in hun keuken met plantaardige afhaalmaaltijden. Al snel kwam de vraag om ook vegan desserts te maken. Ondertussen is PEAS bekend in heel België voor haar plantaardige cinnamon rolls met verschillende toppings.

PEAS
Minderbroedersstraat 32, 3500 Hasselt
België

Restaurant Zus&Zo

Bezoek je Bocholt? Vergeet dan geen bezoekje te brengen aan het restaurant Zus&Zo. De wereldse keuken van dit restaurant biedt voor ieder wat wils. Met een ruime keuze aan veggie gerechten vind je er zeker eentje dat jouw smaakpapillen kan bekoren.

Zus&Zo
Kapelstraat 8, 3950 Bocholt
België

B&B Dageraad

Na een etentje bij Zus&Zo op zoek naar een gezellige overnachting? B&B Dageraad is the place to be! Deze Bed and Breakfast ademt gezelligheid en huiselijkheid. ‘s Ochtends word je verwend met een uitgebreid ontbijt vol huisgemaakte producten. Daarnaast is Bocholt dé plaats om heerlijk te wandelen en te fietsen. Maak je graag een tocht langs het water, in het bos of langs de weilanden? Het kan er allemaal!

B&B Dageraad
Oudeweg 3, 3950 Bocholt
België

B&B Het Loonderhof

Op zoek naar rust? Geniet van een overnachting in Het Loonderhof, een 200 jaar oude stadshoeve midden in de streek Haspengouw. Je kan er wandelen door de smalle straatjes van Borgloon of de uigestrekte velden en plantages van appels, peren, kersen, aardbeien… In B&B Het Loonderhof geniet je van een uitgebreid ontbijt met appelsap uit de boomgaard, zelfgemaakte confituur, Loonse stroop, fairtrade koffie of verse kruidenthee, fruit en ontbijtgranen.

B&B Het Loonderhof
Tongersesteenweg 23, 3840 Borgloon
België

BioBalans

Sluit je tripje in Limburg af met een ontspannende dag bij Privé Sauna en massage BioBalans. Sinds 2009 is BioBalans gespecialiseerd in massages voor vrouwen. Laat je lichaam en geest in balans brengen op biologische wijze.

BioBalans
Monninxstraat 69, 3510 Kermt-Hasselt
België

De Gastvrijheid

Na een wandelingetje door het prachtige Koninklijk Park van Leopoldsburg kan je bij De Gastvrijheid terecht voor een lekkere lunch of diner. De Gastvrijheid wordt uitgebaat door Anniek en Eddy. Anniek is bakker, Eddy is kok, chocolatier en ijsbereider. P.S.: Ze hebben ook een chocoladewinkel waar niemand aan kan weerstaan.

De Gastvrijheid
Koningin Astridplein 40, 3970 Leopoldsburg
België

Bekijk hier ook de tips voor:
- Antwerpen
- Oost-Vlaanderen
- West-Vlaanderen
- Vlaams-Brabant

Ken jij nog vegan friendly hotspots?

Ken je zelf nog een leuke vegan friendly hotspot in Limburg? Laat het ons weten via ulrike@evavzw.be

16/06/2020

Verticale tabs