Vakantie in eigen land: Vlaams-Brabant

wrapper2

wrapper

B&B ’t Verreveld

’t Verreveld is gelegen in het mooie Londerzeel. De B&B bevindt zich in een gerestaureerde vleugel van de gesloten vierkantshoeve. Achteraan is een grote tuin, ideaal voor een kleine wandeling. Zowel flexi's, veggies, als vegans kunnen er geschikte voeding vinden. De eigenaars passen het aanbod aan aan jouw voorkeuren. Misosoep met gebakken tofu, rijstcrème met groene groenten, cornflakes met graanmelk, verse zelfgemaakte vruchten en groentesappen, lunchpakketten en meer!

B&B ’t Verreveld
Heerbaan 132, 1840 Londerzeel
België

B&B Biesbemd

In Neerrijse kan je overnachten in een aangename, warme, ontspannen en huiselijke sfeer in Bed & Breakfast Biesbemd. De kamers bevinden zich in een oud gerestaureerd atelier van de zeer charmante bijna twee eeuwen oude hoeve. Je vertoeft er in het hart van de vallei van de IJse en de Dijle, een groene, rustige omgeving. Bovendien zit je op 15 km ten oosten van Brussel, waar ook veel te beleven valt. Ontdek hier onze tips voor Brussel.

B&B Biesbemd
Kamstraat 33, 3040 Neerrijse
België

Alfalfa

Alfalfa is een authentiek Palestijns falafel-concept. Wat kan je hier vinden? De smeuïge, vegan kikkererwt-lekkernij! Hier ga je langs om (h)eerlijk veggie te lunchen en te dineren of een take-away af te halen.

Alfalfa
J.P. Minckelersstraat 48, 3000 Leuven
België

Coupe Matadi

Ijsjes op een boot? Daarvoor moet je bij Coupe Matadi zijn. Deze ijsjeszaak ligt op ‘Hélène’, een omgebouwd vrachtschip uit 1929. De ijsjes worden ter plaatse gemaakt, volgens eigen recept en met natuurlijke ingrediënten.

Coupe Matadi
Kolonel Begaultlaan 7, 3012 Leuven
België

Lifebar

Lifebar is een plantaardige ontbijt- en lunchbar. Zeg vaarwel tegen een geest vertroebeld door bewerkte voedingsmiddelen, verzadigde vetten en geraffineerde suikers. Ervaar de kleurrijke en levendige keuken van plantaardig voedsel.

Lifebar
Parijsstraat 48, 3000 Leuven
België

Harvest Club

Vlakbij de grote markt in Leuven ligt Harvest Club. Hier kan je terecht voor duurzame producten, kleding, accessoires, beauty producten en meer. Deze tussenstop mag niet ontbreken in jouw shopdagje!

Harvest Club
Mathieu de Layensplein 7, 3000 Leuven
België

Bekijk hier ook de tips voor:
- Limburg
- Oost-Vlaanderen
- West-Vlaanderen
- Antwerpen
- Brussel

Ken jij nog vegan friendly hotspots?

Ken je zelf nog een leuke vegan friendly hotspot in Vlaams-Brabant? Laat het ons weten via ulrike@evavzw.be

01/07/2020

Verticale tabs