Latest updates and news

Kala Namak: het geheime ingrediënt van de plantaardige keuken

De plantaardige keuken blijft groeien en innoveren: nog steeds worden er creatieve manieren…

Vegan op restaurant? Onze tips!

Dat je als veganist of vegetariër heel lekker kan eten weet je misschien inmiddels al. Niet…

De Veggie Challenge in de pers

De Veggie Challenge draait op volle toeren, zowel bedrijven, teams als particulieren dagen…

Lokale en plantaardige voeding gaan hand in hand

Een kistje met lokale groenten wordt door de boer overhandigd aan een klant.

Veggie Challenge 2024: alle activiteiten

29 februari Leuven: Proevertjesstand met plantaardige hapjes 2 maart Mechelen: Infostand…

Persbericht: Veggie Challenge roept Belgische burgers op om meer plantaardig te eten

Onder het motto ‘Alles Kan Veggie’ gaat op vrijdag 1 maart de vijfde editie van de Veggie Challenge…

Alles kan veggie in maart: doe mee met de Veggie Challenge

1 maart begint de vijfde editie van de Veggie Challenge, een gratis online uitdaging die alle…

Vier redenen waarom plantaardig eten zorgt voor meer sociale rechtvaardigheid

Source: Unsplash, Nilotpal Kalita Het wordt steeds duidelijker: we moeten bouwen aan een…