Vegan Valentijn!

wrapper2

wrapper

Uit eten

Valentijn staat voor gezellig gaan eten met je partner! Nog op zoek naar een leuke idee voor een date met twee? Hieronder vind je alvast een lijstje van vegan restaurantjes waar je terecht kan voor een lekker diner!

Le Botaniste
Le Botaniste is een hippe keten met restaurants in twee steden in België: Brussel en Gent. Ideaal voor een gezellige date met je partner! Je hebt de keuze uit verschillende bowls en je kan zelfs je eigen bowl samenstellen. Bovendien beschikken ze over een breed assortiment aan biowijnen, dus gezelligheid is verzekerd! Wil je je date nog decadenter maken? Trek dan naar New York, want daar hebben ze ook twee filialen!

Rue Franklin 2
1000 Brussel
of
Hoornstraat 13
9000 Gent

Wild Project
Wild Project opende zijn deuren in 2016. Dit restaurantje, gelegen in hartje Antwerpen, legt de nadruk op Mediterraanse smaken en gerechtjes die je kan delen met je restaurantbuddy. Perfect voor Valentijn dus! Op het menu staan lokale producten, inclusief Belgische biobiertjes!

Grote Pieter Potstraat 21
2000 Antwerpen

Bites and Wines
Bites and Wines begon als een lunchrestaurant, maar na talloze verzoekjes besloot de uitbaatster haar kookkunsten ook ‘s avonds met jou te delen. Zoals de naam doet vermoeden, draait Bites and Wines niet alleen rond eten, maar ook rond wijn. Uiteraard ook vegan wijn! Het restaurant serveert ook tapas, dus perfect om te delen met je geliefde!

Oude Beurs 60
2000 Antwerpen

The Judgy Vegan
Ten slotte stellen we je The Judgy Vegan voor. Zij organiseren zelf een valentijnsdiner! Voor slecht € 30 krijg je een heel menu voorgeschoteld. Reserveren is wel verplicht. Als je liever een diner bij kaarslicht in je eigen keuken houdt, kan je ook het hele menu gaan afhalen!

Rue des Capucins 55
1000 Brussel

Cadeautips

Ook nog op zoek naar een vegan valentijnscadeau voor je partner, maar voorlopig nog zonder succes? Dan ben je op het juiste adres! Hieronder vind je verschillende tips voor leuke valentijnscadeaus. Vegan chocolade, vegan kookboeken of liever iets meer ‘out of the box’? Ontdek het hieronder allemaal!

Vegan chocolade of pralines
Is je partner een echte zoetebek? En ben je op zoek naar een klein, maar verrukkelijk cadeautje? Dan is chocolade hét antwoord op je vraag. Bovendien doe je met chocolade zelden iets fout, tenminste wanneer de chocolade écht vegan is. Gelukkig hoef je dat niet zelf uit te zoeken, dat doet dit handige lijstje voor je!

Cadeaubon voor vegan webshop (of natuurvoedingswinkel)
Als je liever op veilig speelt, kan je kiezen voor een cadeaubon. Deze vegan webshops of natuurwinkels bieden er alvast aan! Dit zijn enkele voorbeelden: Vegan Mission, Steviahouse, SeBio, Biowine@home en Lumabelle. Bij de twee laatste webshops krijg je trouwens korting met je EVA-lidkaart!

Vegan kookboeken
Is je partner een echte keukenprins of -prinses? Dan is een vegan kookboek een ideaal cadeau! Hier vind je alvast een echte aanrader!

Zelf koken

Wie echt alles uit de kast wil halen om indruk te maken, kookt zelf een vegan driegangenmenu voor twee. Inspiratie voor romantische receptjes vind je in deze collectie.

EVA-lidmaatschap
Je kan natuurlijk ook iemand een EVA-lidmaatschap cadeau doen. Voor maar € 23 schenk je iemand het driemaandelijkse EVA-magazine en een EVA-lidkaart. Met die lidkaart krijg je korting in tal van winkels, restaurants en webshops!

Vegan verzorgingsproducten
Ook vegan verzorgingsproducten doen het altijd goed. Je kan hiervoor terecht bij Lush, maar binnenkort komt ook Hema met een vegan cosmeticalijn!

Chufamix
Als je origineel uit de hoek wil komen, is Chufamix het perfecte cadeau! Met Chufamix kan je zelf plantaardige melk maken. Wat dacht je van melk met noten, granen, zaden of soja?

Valentijnskaartje
Als het al te laat is om een cadeautje te bestellen, maar je wil toch niet met lege handen aankomen. Dan zijn deze Valentijnskaartjes je redding! Er staan allerlei vegan boodschappen op, ideaal dus!

07/02/2019

Verticale tabs