VeggieChallenge in de pers!

wrapper2

wrapper

Het begin van de vierde VeggieChallenge is niet onopgemerkt voorbijgegaan: verschillende media pikten onze campagne gretig op en schreven er iets leuks over, en onze ambassadeurs werden uitgenodigd op tv en radio. Lees en bekijk ze allemaal in dit artikel.

Gazet van Antwerpen en La Dernière Heure deelden voor de start al artikels over wat de VeggieChallenge inhoudt.

Om je goed op weg te helpen, deelde Het Laatste Nieuws concrete tips om lekker veggie te koken. Gazet van Antwerpen deelde dan weer een aantal restaurants waar je terecht kan voor een heerlijke plantaardige maaltijd.

Knack wijdde ook enkele artikels aan de VeggieChallenge: een hoop heerlijke recepten en een interview met drie doorgewinterde vegans.

Uiteraard stonden onze ambassadeurs op 1 maart ook paraat om de campagne in de kijker te zetten! Acteur Tijmen Govaerts gaf een interview aan BRUZZ over de VeggieChallenge en over zijn plantaardige levensstijl (herbeluister het fragment hier). Actrice Clara Cleymans was te gast in het praatprogramma 'De Tafel van Vier' van Gert Verhulst, je kan de aflevering herbekijken via GoPlay.

Diëtiste Evelyne Mertens, die al jaren vrijwilliger is bij ProVeg, mocht op JoeFM vertellen over de VeggieChallenge en wat de voordelen ervan zijn.

Verschillende steden nemen deel aan de VeggieChallenge, en daar schreef de lokale pers met plezier iets over:

Leuven is helemaal klaar om de uitdaging aan te gaan, en roept alle inwoners op om ook mee te doen op Leuven Actueel, ROBtv en Het Laatste Nieuws.

Mechelen is dit jaar opnieuw van de partij, en wil graag de beste Veggie stad worden. RTV ging een korte reportage maken bij The Avocado Bar, en Gazet Van Antwerpen interviewde Kato Gâteaux en Funky Jungle, die een paar maanden geleden een Belgian Vegan Award wonnen.

Stad Oostende springt met verschillende sportclubs, waaronder voetbalclub KVO, mee op de kar. De campagne wordt enthousiast onthaald, verschillende spelers eten namelijk al plantaardig. Dat konden we lezen in een persbericht op de website en op Het Laatste Nieuws.

Brugge is ook alvast enthousiast en roept alle inwoners op om mee te doen. De horeca zet de campagne mee in de kijker, zo schrijft Het Nieuwsblad.

07/03/2023

Verticale tabs