VeggieChallengespotje op de radio

wrapper2

wrapper

Gelukkig kunnen we nog steeds naar de radio luisteren de komende weken. Het stond al even gepland dat vanaf 23 maart een EVA-spotje uitgezonden zou worden op verschillende radiozenders. We kregen immers voor de derde keer gratis zendtijd als Boodschap van Algemeen Nut.

In 2017 kregen we na verschillende aanvragen voor het eerst gratis zendtijd op televisie. Toen lanceerden we een crowdfunding om extra zendtijd te kopen. In 2019 kwam ons spotje opnieuw op televisie als Boodschap van Algemeen Nut.

Deze keer deden we een aanvraag voor gratis zendtijd op de radio. Van maandag 23 maart tot vrijdag 27 maart zul je ons radiospotje tussen 8 uur en 16 uur verschillende keren horen op Radio 1, Radio 2, Klara, MNM en Studio Brussel.

Dit valt niet toevallig in de periode van de VeggieChallenge. In het spotje, ingesproken door Clara Cleymans en Gene Bervoets, worden luisteraars met de boodschap 'Veggie is het nieuwe normaal' opgeroepen om mee te doen met de VeggieChallenge.

Beluister hier de spot:

Je kan nog steeds meedoen met de VeggieChallenge

Het is nooit te laat om te beginnen met de VeggieChallenge en vaker veggie te eten. Schrijf je in en ontvang gratis tips & tricks.

18/03/2020

Verticale tabs