Verhoging bijdrage lidmaatschap

wrapper2

wrapper

Verhoging bijdrage lidmaatschap

Vanaf 1 april verhogen we het bedrag voor een lidmaatschap bij EVA vzw. Vanaf dan betaal je 30 euro voor een gewoon lidmaatschap en 35 euro voor een familielidmaatschap.
We doen dit uiteraard niet zomaar. Dit is nodig om het lidmaatschap bij EVA rendabel te houden. De bijdrage voor het lidmaatschap was al bijna 10 jaar niet meer veranderd.

Je ontvangt als EVA-lid nog altijd 4 keer per jaar het EVA Magazine en een lidkaart waarmee je korting krijgt in heel wat winkels, restaurants en de EVA-kookworkshops.

Uit onze ledenbevraging van voorbije zomer, bleek dat jullie veel waarde hechten aan het EVA Magazine. We blijven hier dan ook op inzetten en zetten ons met het redactieteam in om telkens een kwaliteitsvol EVA Magazine boordevol relevante inhoud, goeie recepten en foto’s om bij te watertanden. Verder gaan we ook op zoek naar mogelijkheden om de digitale versie van EVA Magazine te verbeteren en om de EVA-lidkaart gebruiksvriendelijker te maken.

Is je lidmaatschap nog geldig tot na 1 april? Dan betaal je bij je volgende hernieuwing het nieuwe bedrag.

Betaal je via domiciliëring? Dan hoef je niets te doen. 14 dagen voor de betaling van je lidmaatschap, ontvang je een e-mail ter herinnering met de nieuwe bedragen.

Heb je vragen? Mail info@evavzw.be

14/02/2019

Verticale tabs