Wedstrijd: win een falafelkookboek!

wrapper2

wrapper

Iedereen kent ze wel, lekkere falafelballetjes in een zacht broodje met verse groentjes en liefst een goed looksausje erbij. Dit typisch Midden-Oosters gerecht wordt vaak als snack of gezonde fast food gezien. Toch is het een veelzijdig gerecht waar je verschillende kanten mee op kan. Falafel uit de oven of zelfs rauw, als fancy hapje of als snelle lunch op een drukke werkdag. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Met plezier geven we dan ook vijf exemplaren weg van Falafel door Dunja Gulin. Dunja weet waarover ze schrijft, je leert falafel kennen zoals je die nog nooit eerder geproefd hebt. Het meest verrassende recept uit het boek? Dat zullen zeker de falafelkroketjes met BBQ-smaak zijn! Het laatste deel van het boekje is gevuld met de lekkerste (dip)sauzen om je falafel-experience helemaal af te maken. Ohja, het boekje is nog eens volledig vegan ook, beter wordt het niet!

Doe mee en win!

Ben je lid van EVA en wil je kans maken op dit geweldige kookboekje? Stuur dan voor 24 februari een mailtje naar sofie@evavzw.be met antwoord op volgende vragen én je lidnummer (dit nummer vind je terug op je EVA lidkaart).
1. Wedstrijdvraag: wat is het hoofdingrediënt van een traditionele falafel?
2. Schiftingsvraag: hoeveel mailen voor 24 februari het juiste antwoord naar Sofie?
3. Jouw EVA-lidnummer

16/02/2017