Welkom in het EVA-team!

wrapper2

wrapper

Vorig jaar namen we afscheid van een aantal collega's, en dit jaar krijgen we er deze drie toppers bij. Welkom in het EVA-team Jade, Lucy en Joni.

Jade, vrijwilligerscoördinator

Misschien kreeg jij de enthousiaste stem van Jade de afgelopen maanden al te horen aan de telefoon? Na haar stage bij EVA in het voorjaar van 2021 werkte Jade een paar maanden als freelancer voor ons EVA Supportersteam. In december verzilverde ze dan écht een plekje in het EVA-kantoorteam in de rol van vrijwilligerscoördinator. Jade zorgt ervoor dat iedere vrijwilliger zijn of haar talenten bij EVA verder kan ontplooien. Gelijkgestemde mensen samenbrengen en ondersteunen, daar wordt de socio-cultureel werker in Jade blij van. En ja, daar pendelt ze helemaal van Neerpelt naar Gent voor!

Als Jade niet aan het treinen is, maakt ze ergens een wandeling. Of staat ze achter het fornuis om haar vrienden en familie te verwennen met lekker eten en gebak. Op zondag vind je haar in de zetel met twee katers (de poezendieren, welteverstaan) en een goed boek. Want het plezier van lezen heeft ze onlangs herontdekt!

Lucy, B2B communicatiemedewerker

Na haar bachelor in de kunsten kwam Lucy terecht in de modewereld. Een fijne job, maar toch miste ze iets. Dus keerde ze terug naar de schoolbanken voor een studie Milieuwetenschappen, waarin ze focuste op duurzame en plantaardige voeding. Gewapend met stevige kennis van de voedings- en landbouwsector in ons land én een flinke portie creativiteit is Lucy helemaal klaar voor haar nieuwe job als B2B-communicatiemedewerker. Binnenkort kent de plantaardige wereld geen geheimen meer voor chefs, food service medewerkers, producenten en duurzaamheidsambtenaren in Vlaanderen en Brussel.

Als Lucy niet haar eigen kleren aan het naaien is, vind je haar in de keuken waar ze het nieuwste kookboek van Ottolenghi van A tot Z aan het uittesten is. Of ze ontsnapt de drukte van de Antwerpse binnenstad met een frisse wandeling in het bos. En als ze onderweg dieren tegenkomt, is haar dag helemaal geslaagd!

Joni, campagnemanager

In haar vorige job hield Joni als manager de klantendienst van een groot retailbedrijf in het gareel. Als dat haar lukt, moet ze het vijftienkoppige EVA-team ook wel aankunnen, niet? Als campagnemanager zorgt Joni ervoor dat campagnes zoals de VeggieChallenge en onze Food Professionals werking gesmeerd lopen, dat ieder EVA-lid zijn of haar rol kan vervullen binnen het projectteam én dat er genoeg koffie voorhanden is om de volgende deadline te halen ;-).

In haar vrije tijd vind je haar met haar neus in een boek, een kop thee in de hand, en de luie kater Flaubert op schoot. Daarnaast is ze ook een dedicated plant mom (zullen onze plantjes op kantoor het nu wél overleven?) en een yoga-liefhebber.

Binnenkort vewelkomen we ook nog Laura in ons team als Food Service Strateeg & Netwerker. We kijken ernaar uit onze plantaardige missie samen met jullie verder te verwezenlijken!

24/01/2022

Verticale tabs