Contact
Foodprofessionals
Nieuws
Activiteiten
Partnerships
Over ons
fr
nl
Word lid
Zoekterm
Wat wij doen
Wat kan jij doen?
Waarom plantaardig
Onze recepten
Uit eten
Search
Open menu
U bent hier
Home
a
Onze recepten
a
Collecties
a
Een plantaardig eindejaarsbuffet
Een plantaardig eindejaarsbuffet
Een plantaardig eindejaarsbuffet
Hier geven we alvast wat inspiratie voor een prachtig plantaardig feestelijk buffet.
Meer collecties
Alle recepten
Bospaddenstoelenschotel met polentafrietjes en cranberrycompote
Zoete aardappel 'Hasselback' met 'zure room' en veenbessen
Warme salade met aardse groenten
Carpaccio van rode biet
Crunchy preitaartjes
Cashewnotengebakjes met dragon
Uientaartjes
Portobello met pesto
Knolselder en linzen met hazelnoten en munt
Tarte tatin van witloof en bataat
Risgrynspudding
Risotto met prei, wilde paddenstoelen en pompoenmaantjes
Witloof notenkroketje met bier en paddenstoelenragout
Thaise groenterolletjes
Raapjes op z'n mediterraans
No-meatloaf met linzen en noten
Venkel met sinaasappelolijfvulling
Pompoentaartjes met gekonfijte cranberries
Ti amorisu met peperkoek en passievrucht
Risotto met bospaddenstoelen en salie
Gouden pompoenballetjes met gember en citroen
Aardpeer met prei en notensaus
Hapje van bonenmousse en dillepesto
Flan van paddenstoelen met gegrilde knolselder
Groentechips
Romige pastinaaksoep
Samosa's
Indische knikkertjes
Seitan Bourguignon
Double fudge chocoladebrownies
Cake met chocoladestukjes en gekarameliseerde walnoten
Fruitige crème met gepofte rijst en mandarijn
Gebrande ui met bourbon
Aardpeerpuree
Warme spruitjessalade
Risotto kroketjes met olijven
Tortellini van pompoen met pompoencrumble en salie
Gelakte tofu, gnocchi van zoete aardappel met rozemarijn, spruitjes en mosterd-kerrieolie
Bloemkoolpakketje met saffraan en romige muskaatwijnreductie
Boerenkoolcannelloni van veggiegehakt en paddenstoelen met pompoensaus
Witloofbootjes
Babyprei in saffraanvinaigrette met hazelnootkruim
Portobello met pompoen en amarant
Oesterzwammen met crème van knolselder, veenbessencompôte en pindahazelnootcrumble
Wintersalade, geglaceerde worteltjes met dukkah en aardappelpuree
Gevulde patatjes
Minimeringues
Gehaktstrudel
Nori-preischotel met waterkerspuree
Groenten in pickles-roomsaus met gratin van kikkererwten
Cashewkaas "Boursin"
Ravioli met butternut
Linzenrol met zongedroogde tomaten & verse koriander
Bospaddenstoelen met miso, zuurdesem en dragon
Bietencarpaccio met bloedappelsien en gemberdressing
Winterse salade met geroosterde pompoen en knapperige kikkererwten
Couscous van bloemkool met cranberries en hazelnoten
Mosterdsoep met croutons van pompoenpitten
Gehaktbrood met kriekensaus
Bloemkoolcouscous met granaatappel, munt en tahindressing
Geglazuurde worteltjes uit de oven met yoghurtsaus
Zelfgemaakte ravioli gevuld met zongedroogde tomaat
Cannelloni met amandel-cashewkaas en tomaat marinara
Vegan tiramisù met cacaoboter, speculaas en vanille
Appelcrumble met bosbessen, speculaas & amandelen
Kastanjecake met botercrème
Erwtjes-broccolisoep met munt en linzen
Raapjes gevuld met kastanjes en paprikasaus
Aardappelpasteitjes
Gember-cranberrychutney met mosterdzaad
Quiche met pompoen en prei
Portobellopasteitjes met tofupesto
'Coq au vin' met veenbessen en pommes duchesse
Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?
Laat het weten
Naam
*
E-mailadres
*
Jouw opmerkingen
*
Leave this field blank
Lid worden
Vrijwilliger worden
Support us
Order the magazine
Subscribe for the newsletter