wrapper

Wie is wie?

Isabelle Poppe, EVA vzw
Isabelle Poppe
Isabelle is de teamcoach bij EVA. Ze zorgt ervoor dat alle medewerkers hun job goed kunnen uitvoeren, efficiënt werken en vlot samenwerken. Al begint ze hier alleen aan na enkele tassen sterke koffie. In haar vrije tijd reist Isabelle graag door Spanje. Haar favoriete veggie food? Risotto met wilde paddenstoelen, gegrilde Italiaanse groenten, asperges en sterke koffie natuurlijk.
isabelle@evavzw.be

Maureen Vande Cappelle, EVA vzw
Maureen Vande Cappelle
Maureen is onze foodservice consultant. Ze is goed in het aanvoelen van chefs hun noden als het over plantaardige maaltijden en concepten gaat. Vooral chefs in grootkeukens worden al eens over het hoofd gezien, terwijl net zij een grote impact hebben op het aantal plantaardige maaltijden dat de deur uitgaat. Ze houdt van alles wat gewoon goed gemaakt is (zolang het maar plantaardig is natuurlijk).
Buiten EVA is ze te vinden in park, bos en strand met de hond of in concertzaaltjes overal en nergens. Ze houdt van creativiteit, mensen die dingen met woorden doen en alles wat scherpe randjes heeft.
maureen@evavzw.be

<

Arne Sansen, EVA vzw
Arne Sansen
Arne is de deeltijds computerman bij EVA. Hij is algemeen voorstander van diverse dingen, leest en leert vanalles over de dingen waar hij voor of tegen is en woont in de navel van de buik van belgië. Als je iets nodig hebt en het heeft niet iets te maken met politiek of premies dan zal Arne ervoor zorgen dat je het krijgt. Zijn favoriete veggie food? Augurken.
arne@evavzw.be

Ulrike Verdonck, EVA vzw
Ulrike Verdonck
Ulrike is communicatiemedewerker bij EVA. Ze onderhoudt de sociale media, verstuurt nieuwsbrieven en schrijft nieuwsberichten voor de website. Ze neemt de eindredactie van het EVA Magazine op zich en werkt mee aan de Try Vegan-campagne. In haar vrije tijd bakt ze taart of koekjes, leest ze boeken of verkent ze nieuwe bestemmingen. Je maakt haar blij met pindakaas of een goeie Thaïse curry.
ulrike@evavzw.be

Laure Verschraegen, EVA vzw
Laure Verschraegen
Laure is verantwoordelijk voor de boekhouding en alle administratieve- en personeelszaken bij EVA. In haar vrije tijd zoekt ze rust in de natuur. Haar favoriete veggie food? Kokos-curry stoofpotjes, ovenschotels en plantaardig gebak met chocolade.
laure@evavzw.be

Fien Louwagie, EVA vzw
Fien Louwagie
Fien is Community Manager bij EVA. Dat betekent dat ze de sociale media onderhoudt, vrijwilligers- en ledennieuwsbrieven schrijft, ledenacties op poten zet, de lokale groepen ondersteunt en er met haar enthousiasme voor zorgt dat iedereen zich bij EVA thuis voelt. In haar vrije tijd leeft ze zich uit tijdens de waterpolo en ze speelt impro comedy. Haar favoriete veggie food? Alles met champignons en ook zoete aardappel bijvoorbeeld tarte tatin met witloof en zoete aardappel.
fien@evavzw.be

Galina Golubeva, EVA vzw
Galina Golubeva
Galina helpt met de inschrijvingen van de kookworkshops, verwerking van de lidmaatschappen en opkuis van de database. Ze voegt ook activiteiten toe in de activiteitenkalender. Naast haar werk bij EVA houdt ze ervan om te joggen, te lezen en te wandelen met haar dochter. Haar favoriete veggie food? Quiche met spinazie.
galina@evavzw.be

Annemarie Ijkema, EVA vzw
Annemarie IJkema
Annemarie is ze verantwoordelijk voor alles wat met commerciële partners, het V-Label en advertenties te maken heeft. Naast haar werk voor EVA geeft ze yogalessen in Brussel. Ze houdt van yoga, katten, lezen en reizen. Haar favoriete veggie food? Linzen met geroosterde groenten & chocomousse met aquafaba. annemarie@evavzw.be

Jessica Iriza Michelante, EVA vzw
Jessica Iriza Michelante
Jessica is bij EVA de projectverantwoordelijke voor Donderdag Veggiedag in Brussel. Ze zorgt voor de begeleiding van grootkeukens die aan de campagne willen deelnemen. Ze is ook de contactpersoon voor alles wat in Brussel gebeurt. Ze is vrijwilliger bij de commissie van toezicht in de gevangenis van Nijvel. Ze doet graag meditatie en houdt van reizen om nieuwe mensen te leren kennen maar ook nieuwe smaken te ontdekken. Haar laatste ontdekking zijn gerechten met wilde planten.
jessica@evavzw.be


Foto's: Daisy Dirickx & Anna Bernburg