wrapper

Wie is wie?

Isabelle Poppe, EVA vzw
Isabelle Poppe
Isabelle is de teamcoach bij EVA. Ze zorgt ervoor dat alle medewerkers hun job goed kunnen uitvoeren, efficiënt werken en vlot samenwerken. Al begint ze hier alleen aan na enkele tassen sterke koffie. In haar vrije tijd reist Isabelle graag door Spanje. Haar favoriete veggie food? Risotto met wilde paddenstoelen, gegrilde Italiaanse groenten, asperges en sterke koffie natuurlijk.
isabelle@evavzw.be

Maureen Vande Cappelle, EVA vzw
Maureen Vande Cappelle
Maureen begeleidt als culinair medewerker restaurants en grootkeukens die aan Donderdag Veggiedag willen meedoen en werkt met een fijne vrijwilligersploeg aan EVA's verleidelijk veggie menu's in het EVA Magazine, andere publicaties en de website. Maureen houdt zich in haar vrije tijd bezig met haar hond Tyson. Haar favoriete veggie food? Alles wat goed bereid is.
maureen@evavzw.be

Melanie Jaecques, EVA vzw
Melanie Jaecques
Melanie is bij EVA de projectverantwoordelijke voor Donderdag Veggiedag. Maar ook wie een lezing of kookworkshop wil boeken, moet bij haar zijn. Daarnaast gaat ze op zoek naar interessante subsidieprojecten voor EVA. In haar vrije tijd vangt ze dieren op of gaat ze vrijwilligerswerk doen bij dierenorganisaties. Ook reizen, films en series kijken, horen tot haar favoriete bezigheden. Haar favoriete veggie food? Seitan met champignonroomsaus, kroketten en gestoofd witloof.
melanie@evavzw.be

Isabel Rainchon, EVA vzw
Isabel Rainchon
Isabel is projectmanager van de kookworkshops voor diverse doelgroepen en het project Vegucation Roadshow. Ze krijgt hierdoor heel veel inspiratie om zelf lekker plantaardig te koken, wat goed van pas komt in haar vegetarisch gezin met 3 kinderen. Haar favoriete veggie food? Mexicaanse keuken.
isabel@evavzw.be

Arne Sansen, EVA vzw
Arne Sansen
Arne is de deeltijds computerman bij EVA. Hij is algemeen voorstander van diverse dingen, leest en leert vanalles over de dingen waar hij voor of tegen is en woont in de navel van de buik van belgië. Als je iets nodig hebt en het heeft niet iets te maken met politiek of premies dan zal Arne ervoor zorgen dat je het krijgt. Zijn favoriete veggie food? Augurken.
arne@evavzw.be

Laure Verschraegen, EVA vzw
Laure Verschraegen
Laure is verantwoordelijk voor de boekhouding en alle administratieve- en personeelszaken bij EVA. In haar vrije tijd volgt ze jazzdance en zoekt ze rust in de natuur. Haar favoriete veggie food? Risotto met seitan en zwarte chocolade met noten.
laure@evavzw.be

Fien Louwagie, EVA vzw
Fien Louwagie
Fien is Community Manager bij EVA. Dat betekent dat ze de sociale media onderhoudt, vrijwilligers- en ledennieuwsbrieven schrijft, ledenacties op poten zet en er met haar enthousiasme voor zorgt dat iedereen zich bij EVA thuis voelt. In haar vrije tijd leeft ze zich uit tijdens de waterpolo en ze houdt ook van impro comedy. Haar favoriete veggie food? Alles met champignons en ook zoete aardappel bijvoorbeeld tarte tatin met witloof en zoete aardappel.
fien@evavzw.be

Galina Golubeva, EVA vzw
Galina Golubeva
Galina helpt met de inschrijvingen van de kookworkshops, verwerking van de lidmaatschappen en opkuis van de database. Ze voegt ook activiteiten toe in de activiteitenkalender. Naast haar werk bij EVA houdt ze ervan om te joggen, te lezen en te wandelen met haar dochter. Haar favoriete veggie food? Quiche met spinazie.
galina@evavzw.be

Annemarie Ijkema, EVA vzw
Annemarie IJkema
Annemarie is ze verantwoordelijk voor alles wat met commerciële partners, het V-label, het Approved by EVA-label en advertenties te maken heeft. Naast haar werk voor EVA geeft ze yogalessen in Brussel. Ze houdt van yoga, katten, lezen en reizen. Haar favoriete veggie food? Zomerse lasagne en wortel-pompoensoep. annemarie@evavzw.be

Jessica Iriza Michelante, EVA vzw
Jessica Iriza Michelante
Jessica is bij EVA de projectverantwoordelijke voor Donderdag Veggiedag in Brussel. Ze zorgt voor de begeleiding van grootkeukens die aan de campagne willen deelnemen. Ze is ook de contactpersoon voor alles wat in Brussel gebeurt. Ze is vrijwilliger bij de commissie van toezicht in de gevangenis van Nijvel. Ze doet graag meditatie en houdt van reizen om nieuwe mensen te leren kennen maar ook nieuwe smaken te ontdekken. Haar laatste ontdekking zijn gerechten met wilde planten.
jessica@evavzw.be

Nena Baeyens
Nena is verantwoordelijk voor alle externe communicatie van EVA. Behalve in het Veggiehuis kun je haar ook regelmatig terugvinden op en naast een volleybalveld en in een Gentse koffiebar. Haar favoriete veggie food? Indische lekkernijen zoals dahl en samosa's, maar ook Italiaanse pasta's en risotto's (bij voorkeur met truffel) en alles met gegrilde pompoen.
nena@evavzw.be

Anna Bernburg, EVA vzw
Anna Bernburg
Begin 2016 vervoegde Anna het communicatieteam. Naast de nieuwsbrief, website en de interne communicatie neemt ze ook een aantal projecten en events op zich zoals VeggieWorld en is coördineert ze de vrijwilligers bij EVA. Ze houdt ervan om haar vrije tijd te vullen met reizen, vrijwilligerswerk, katten opvangen en sporten. Haar favoriete veggie food? Als het maar vegan is! En dan vooral vegan pannenkoeken.
anna@evavzw.be

Pauline Dutron, EVA vzw
Pauline Dutron
Tijdens het zwangerschapsverlof van Jessica zal Pauline haar vervangen. Ze is bij EVA de projectverantwoordelijke voor Donderdag Veggiedag in Brussel. Ze verzorgt de begeleiding van grootkeukens en is contactpersoon voor alles wat in Brussel gebeurt. Daarnaast is ze vrijwilliger bij Disco Soupe, een vrijwilligersvereniging die het publiek sensibiliseert rond voedselverspilling en houdt ze van sporten zoals hockey, flesduiken en trektochten. Ze is net terug van een twee jaar reis in Latijns-Amerika waar ze een documentaire heeft gefilmd. Haar favoriete veggie food? Risotto’s, lasagnes en Oosterse gerechten.
pauline@evavzw.be


Foto's: Daisy Dirickx & Anna Bernburg