wrapper

Wie is wie?

Maureen Vande Cappelle
Maureen Vande Cappelle
Maureen is onze foodservice consultant. Ze is goed in het aanvoelen van chefs hun noden als het over plantaardige maaltijden en concepten gaat. Vooral chefs in grootkeukens worden al eens over het hoofd gezien, terwijl net zij een grote impact hebben op het aantal plantaardige maaltijden dat de deur uitgaat. Ze houdt van alles wat gewoon goed gemaakt is (zolang het maar plantaardig is natuurlijk). Buiten EVA/ProVeg is ze te vinden in park, bos en strand met de hond of in concertzaaltjes overal en nergens. Ze houdt van creativiteit, mensen die dingen met woorden doen en alles wat scherpe randjes heeft.
maureen@evavzw.be

Arne Sansen, EVA vzw
Arne Sansen
Arne is de deeltijds computerman bij EVA/ProVeg. Hij is algemeen voorstander van diverse dingen, leest en leert vanalles over de dingen waar hij voor of tegen is en woont in de navel van de buik van belgië. Als je iets nodig hebt en het heeft niet iets te maken met politiek of premies dan zal Arne ervoor zorgen dat je het krijgt. Zijn favoriete veggie food? Augurken.
arne@evavzw.be

Ulrike Verdonck, EVA vzw
Ulrike Verdonck
Ulrike is communicatiemedewerker bij EVA/ProVeg. Ze onderhoudt de sociale media, verstuurt nieuwsbrieven en schrijft nieuwsberichten voor de website. Ze neemt de eindredactie van het EVA Nieuws op zich en werkt mee aan de VeggieChallenge-campagne. Je vindt haar dagelijks in de yogazaal, waar ze zelf oefent of lesgeeft aan mede-yogi's. In het weekend trek ze er samen met haar kat op uit op zoek naar avontuur in het park. Volgens Ulrike smaakt alles beter in combinatie met een stevige lepel pindakaas.
ulrike@evavzw.be

Laure Verschraegen, EVA vzw
Laure Verschraegen
Laure zorgt voor het reilen en zeilen binnen de organisatie. Van boekhouding en (personeels-)administratie tot onderhoud van het kantoor en ondersteuning bij de interne werking, dankzij Laure blijft de boel draaien! In haar vrije tijd vind je haar al wildplukkend in de natuur, al plantaardig bakkend in de keuken, of al hollend achter haar drie kinderen. Je maakt haar blij met allerlei stoofpotjes en alles met chocola.
laure@evavzw.be

Fien Louwagie, EVA vzw
Fien Louwagie
Fien is persverantwoordelijke, zet mee de communicatie- en campagnestrategie uit en behoudt ondertussen mee de band met de vrijwilligers. Een manusje-van-alles die er met haar enthousiasme voor zorgt dat iedereen zich thuis voelt bij ons.
In haar vrije tijd leeft ze zich het liefst uit op, rond, in of onder water en kanaliseert ze haar drang tot flauwe moppen in impro comedy. Haar favoriete veggie food? Alles met champignons en/of zoete aardappel! Nog lekkerder in goed gezelschap.
fien@evavzw.be

Galina Golubeva, EVA vzw
Galina Golubeva
Galina maakt samen met Laure deel uit van het financiële team en helpt bij de supportersadministratie, de verwerking van giften, facturatie, boekhouding, loonadministratie en fiscale attesten. Naast haar werk bij EVA/ProVeg houdt ze ervan om te joggen, te lezen en te wandelen met haar dochter. Haar favoriete veggie food? Quiche met spinazie.
galina@evavzw.be

Annemarie Ijkema, EVA vzw
Annemarie IJkema
Annemarie is verantwoordelijk voor alles wat met commerciële partners, het V-Label en advertenties te maken heeft. Naast haar werk voor EVA/ProVeg geeft ze yogalessen in Brussel. Ze houdt van yoga, katten, lezen en reizen. Haar favoriete veggie food? Linzen met geroosterde groenten & chocomousse met aquafaba. annemarie@evavzw.be

Jessica Iriza Michelante, EVA vzw
Jessica Iriza Michelante
Jessica is bij EVA/ProVeg de projectverantwoordelijke voor Donderdag Veggiedag in Brussel. Ze zorgt voor de begeleiding van grootkeukens die aan de campagne willen deelnemen. Ze is ook de contactpersoon voor alles wat in Brussel gebeurt. Ze is vrijwilliger bij de commissie van toezicht in de gevangenis van Nijvel. Ze doet graag meditatie en houdt van reizen om nieuwe mensen te leren kennen maar ook nieuwe smaken te ontdekken. Haar laatste ontdekking zijn gerechten met wilde planten.
jessica@evavzw.be

Jessica Iriza Michelante, EVA vzw
Laura Delaere
Laura is verantwoordelijk voor alles wat met onze foodservice/grootkeuken werking te maken heeft. Ze volgt de evoluties binnen de cateringwereld op de voet en zoekt naar de juiste samenwerkingen, zodat lekker en evenwichtig veggie eten ook in bedrijfsrestaurants, in scholen en in de zorg steeds makkelijker wordt. Haar vrije tijd spendeert ze het liefst in een theater-of concertzaal of in de natuur, in het gezelschap van haar lieve vrienden.
laura@evavzw.be

Jessica Iriza Michelante, EVA vzw
Lucy Cromheecke
Lucy is B2B Communicatiemedewerker bij EVA/ProVeg. Ze voorziet de communicatie van projecten en campagnes die draaien rond onze grootkeukenwerking, het V-Label en Next Food Chain. Zo schrijft ze nieuwsbrieven en voorziet ze het communicatiemateriaal voor onze grootkeukenbegeleidingen. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig met tekenen, naaien en koken. Verder houdt ze van yoga, boardgames en katten. Haar favoriete veggie food? Alles gemaakt van kikkererwten.
lucy@evavzw.be

Jessica Iriza Michelante, EVA vzw
Joni De Kegel
Joni is campagne- en projectmanager bij EVA/ProVeg en focust zich vooral op het in goede banen leiden van de VeggieChallenge en de grootkeukenbegeleidingen. Buiten de werkuren is ze het allerliefst thuis bij haar luie kater Flaubert, verslindt ze heel wat Engelse romans, en draagt ze met veel liefde zorg voor haar arsenaal aan huisplanten.
joni@evavzw.be

Jessica Iriza Michelante, EVA vzw
Loïck Labat
Loïck focust op onze projecten in Brussel en ondersteunt onze Franstalige communicatie. Hij volgt de Good Food-strategie op de voet, ontwikkelt het EVA-netwerk en versterkt onze banden met andere actoren op het gebied van duurzame voeding, de pers en instellingen. Loïck houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Hij houdt van avontuur en sport zo vaak mogelijk buiten. Hij houdt ook van pittige veggie gerechten zoals Indiase thalis!
loick@evavzw.be


Foto's © Denver De Cleer, Daisy Dirickx & Anna Bernburg