wrapper

Met het project Vegucation Roadshow inspireert EVA bestaande en toekomstige chefs uit de horeca om meer veggie op de kaart te zetten. Uit een recent iVOX onderzoek blijkt namelijk dat 80% van de mensen in Vlaanderen en Brussel minstens een volwaardig vegetarisch gerecht op de kaart van elk restaurant wil zien staan.

We willen restaurants op een zeer praktische manier helpen om op de stijgende interesse en vraag naar veggiemaaltijden in te spelen. EVA wil chefs die in het werkveld staan, op een wervende manier kennis laten maken met de plantaardige keuken en haar mogelijkheden. We willen zo laagdrempelig mogelijk te werk gaan door proactief naar de chefs en hun medewerkers toe te gaan in de vorm van de organisatie van masterclasses in verschillende steden.

We zullen ons aanbod voorstellen op plaatsen waar chefs sowieso aanwezig zijn, zoals vakbeurzen en schakelen ambassadeurs in die de chefs inwijden in de vele mogelijkheden van de veggiekeuken.

  • Plan je een event voor de horeca? Vraag dan gratis een kookdemo (of kookworkshop) aan.
  • Werk je in de horeca en wil je een kookdemo volgen? Check de kalender of contacteer Isabel@evavzw.be voor meer info over de geplande masterclasses in Vlaanderen, Jessica@evavzw.be in Brussel en Wallonië
  • Ben je een school en heb je interesse in een uitgebreidere opleiding dan een eenmalige kookdemo? Ontdek de mogelijkheden hier.

Het project Vegucation Roadshow krijgt steun van de Nationale Loterij, Provincie Vlaams-Brabant, Leefmilieu Brussel en Good Food

Kalender

Werk je in de horeca en wil je een workshop volgen om plantaardig te leren koken?
Aarzel niet en grijp deze kans om jouw restaurant een boost te geven.

Schrijf je gratis in voor een kookworkshop onder leiding van chef-kok Pieter-Jan Lint of chef-kok Nicolas Decloedt.

De volgende kookworkshop gaat door

op dinsdag 9 mei 2017 in Mechelen
Klik hier voor een verslag van deze workshop

op vrijdag 19 mei 2017 in Malle
Klik hier voor een verslag van deze BBQ-workshop

op maandag 22 mei 2017 in Brussel
Klik hier voor een verslag van deze workshop

op maandag 12 juni 2017 in Sint-Niklaas

op zaterdag 2 september 2017 in Boortmeerbeek
Klik hier voor een verslag van deze workshop

op vrijdag 15 september 2017 in de hotelschool in Leuven
Klik hier voor een verslag van deze workshop

op maandag 2 oktober 2017 in Brussel, I Love Horeca
Klik hier voor het verslag

op dinsdag 3 oktober 2017 in Antwerpen
Klik hier voor een verslag van deze workshop

op maandag 16 oktober 2017 in Brussel, Vita Sana

op zondag 22 oktober 2017 in Brussel

op dinsdag 21 november 2017 in Gent, Horeca Expo
Klik hier voor het verslag.

op zondag 4 februari 2018 in Leuven
Klik hier voor het verslag

op maandag 19 februari 2018 in Meldert-Hoegaarden
Klik hier voor het verslag

op maandag 26 maart 2018 in Brugge
Klik hier voor het verslag

Met dank aan de Nationale Loterij, Provincie Vlaams-Brabant, Leefmilieu Brussel en Good Food.

Nationale Loterij
Provincie Vlaams-Brabant