wrapper
Jaarlijks werkt EVA samen met verschillende koks. Voor kookworkshops in grootkeukens, maar ook om demo's te geven in scholen of op evenementen.
De EVA koks
Annabel Meuleman zorgt voor begeleiding in grootkeukens en geeft kookworkshops.
Barbara Geeroms zorgt voor interne catering en is kok bij verschillende EVA evenementen en activiteiten.
Bert De Ganck is vooral betrokken bij het ontstaan van nieuwe recepten, Vegucation en bij de begeleiding van grootkeukens.
Cathy Goyvaerts, voor spetterende kookworkshops binnen de grootkeukenwerking moet je bij haar zijn.
Ann Veeckman is vooral betrokken bij de begeleiding in grootkeukens.
Nicolas Decloedt houdt zich vooral bezig binnen de horeca. Hij is gespecialiseerd in kookdemo's en workshops voor consumenten en foodprofessionals. Hij is ook betrokken bij Vegucation.
Pieter-Jan Lint: is gespecialiseerd binnen de horecawerking. Geeft kookdemo's en workshops voor consumenten en foodprofessionals en is sterk betrokken bij Vegucation.