wrapper

Grootkeukenchefs

Gratis gids voor grootkeukenchefs

De gids veggie voor Cateraars is op maat gemaakt van de grootkeukenchef of -medewerker die voor een beter vegetarisch aanbod wil zorgen. Een aanbod dat niet alleen lekker is, maar ook duurzaam, betaalbaar en makkelijk. Naast algemene info over vegetarische voeding staan er vooral veel praktische tips en recepten in de gids.

Klik hier om de gratis gids aan te vragen.

Workshops en Consultancy

Je kan bij EVA terecht voor kookworkshops of informatieve workshops op maat van je grootkeukenmedewekers. Een gediplomeerde chef deelt zijn jarenlange ervaring in de vegetarische keuken. EVA heeft al heel wat (kook)workshops verzorgd voor horecaprofessionals en (onafhankelijke) cateraars zoals Horeca Vorming Vlaanderen, Ikea, Sodexo, Compass, ...

Naast onze workshops geven we ook begeleiding op maat. Afhankelijk van de vraag kan de begeleiding bestaan uit een analyse, (kook)workshops, een dag 'meekoken', receptontwikkeling, marktinfo, hulp bij de communicatie, ...

Neem contact op met Annemarie via annemarie@evavzw.be of 09/329 68 51 voor meer info.

Horeca chefs

Gratis gids

Onze gids Veggie voor Chefs is op maat gemaakt van de horeca-chef die voor een beter vegetarisch aanbod in z'n restaurant wil zorgen.

Ontdek waarom vegetarische gerechten een troef zijn op elke kaart, wat nu eigenlijk vegetarisch is en wat niet, hoe u lekkere vegetarische maaltijden kan bereiden, welke ingrediënten u kunt gebruiken, waar die te koop zijn, enzovoort. Met 39 recepten helpen we u tegemoet te komen aan de wensen van al uw klanten die – af en toe of permanent – geen vlees of vis willen eten.

Klik hier om de gratis gids aan te vragen.

Vegucation roadshow

Met het project Vegucation Roadshow inspireert EVA bestaande en toekomstige chefs uit de horeca om meer veggie op de kaart te zetten. Uit een recent iVOX onderzoek blijkt nl. dat 80% van de mensen in Vlaanderen en Brussel minstens een volwaardig vegetarisch gerecht op de kaart van elk restaurant wil zien staan.
Enerzijds organiseren we kookdemo's of kookworkshops op vraag, anderzijds organiseren we er zelf in verschillende steden. Klik hier voor de kalender en meer info. Of mail Isabel@evavzw.be

Vegucation

EVA ontwikkelde in samenwerking met onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties uit verschillende landen een aanvullende opleiding voor chefs die plantaardig willen koken. Wil je meer weten over het Vegucation-project? Klik dan hier.

Meedoen met Donderdag Veggiedag

Donderdag Veggiedag is een campagne van EVA vzw die iedereen wil stimuleren om tenminste één dag per week lekker vegetarisch te eten. De campagne is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes. Al heel wat bedrijven, scholen en steden doen enthousiast mee en zorgen zo voor een duurzame en gezonde keuken.

Om het Donderdag Veggiedaglabel te verdienen, moet voldaan worden aan enkele criteria. Bekijk de criteria

Wil je Donderdag Veggiedag invoeren, of wil je er eerst wat meer over weten? Neem dan contact met ons op. We kijken graag naar je mogelijkheden zodat ook jij het Donderdag Veggiedaglabel kan invoeren

Neem contact op met Melanie via melanie@evavzw.be of 09/329 68 51 voor meer info