Algemeen

Verleidelijk Veggie Gids

Deze gids vertelt je alles over het hoe en waarom van vegetarische voeding. Je vindt er algemene informatie culinaire tips, een aantal recepten, een uiteenzetting van de voornaamste argumenten voor vegetarisch eten, info over gezond vegetarisch eten met een bespreking van de voornaamste voedingsstoffen, info over vegetarische baby’s, recepten, enz.

Donderdag Veggiedag

Alles wat je nodig hebt om lekker en gezond plantaardig te eten.
Met kooktips, recepten, vleesvergeters, ontbijtideeën en nog veel meer!

Veggie Lunchbox

Veggie lunchbox met plantaardige en veggie boterhamideetjes

Met veel ideeën, tips en recepten voor zalige boterhammen. Aangepast aan de doelgroep die het vaakst met een lunchbox de deur uitgaat: kinderen! Dochter- of zoonlief wil alweer boterhamworst in de vorm van een gezichtje of choco en nog meer choco? Vanaf nu overbluf je ze met een vijfsterrenbrooddoos!

Veggie Starterskit

Veggie Starterskit, by EVA vzw

Lekker en gemakkelijk aan de slag met deze gids voor starters. De publicatie bevat dagmenu’s, een overzicht van de beste vegetarische producten en wat je er allemaal mee kan doen, tips over hoe je je huisgenoten kan overtuigen van je goede voornemens en nog zoveel meer!

Gezond Plantaardig

Handige poster voor in de keuken met alles wat je moet weten om gezond plantaardig te eten.

Veggie barbecue

Van gewoon wat rauwe groenten eten wordt niemand blij. Daarom dit barbecueboekje.
Met recepten die altijd werken en belangrijke tips om van een barbecue zonder vlees of vis toch een culinair succes te maken.

Placemat Donderdag Veggiedag

EVA Magazine

EVA Magazine staat elke drie maand weer boordevol fijne interviews, massa's heerlijke recepten, besprekingen van producten, boeken, websites, en nog veel meer. EVA Magazine lezen is dé manier om jezelf te informeren over alles wat met lekkere en vegetarische voeding te maken heeft.

Easy Vegan gids

Door deze gids te openen, heb je de eerste stap gezet in een goede, gezonde en lekkere richting. Of je nu dierlijke producten af en toe, regelmatig of helemaal van je menu wilt schrappen, je vindt hier alles wat je wil weten over plantaardige voeding.

Educatief

Veggie op Kamp

Jongeren die geen vlees of vis willen eten? Het komt steeds vaker voor. Ook op kamp. Als kok wil je natuurlijk ook deze groep een lekkere, goedkope en gezonde maaltijd voorschotelen. In deze brochure vind je stuk voor stuk eenvoudige recepten die je helpen om de smakelijkste veggie lekkernijen te bereiden.

Een Boontje Voor - De recepten

Recepten met peulvruchten, goedgekeurd door kinderen. Bonen bestaan in alle soorten en maten. Ze zijn makkelijk te telen, ze zijn voedzaam en je kunt er allerlei lekkers mee maken. In dit boekje ontdek je de kleurrijke mogelijkheden van deze eiwitbommen.

Koken met tieners

Deze bundel zit boordevol recepten voor tieners van 12 tot 18 jaar.

Voor professionals

Veggie voor chefs

Ontdek waarom vegetarische gerechten een troef zijn op elke kaart, wat nu eigenlijk vegetarisch is en wat niet, hoe u lekkere vegetarische maaltijden kan bereiden, welke ingrediënten u kunt gebruiken, waar die te koop zijn, enzovoort.

Zo helpen we u tegemoet te komen aan de wensen van uw klanten die – af en toe of permanent – geen vlees of vis wensen te eten.

Veggie voor cateraars

Een gids voor al wie in zijn grootkeuken wil zorgen voor een beter vegetarisch aanbod, dat lekker, duurzaam, betaalbaar en makkelijk is.