Ingrediënten voor 4 personen
- 190 g bloem
- 150 g suiker
- 1/4 tl bicarbonaat
- 120 g sojaboter
- 1 - 2 tl water
- 1/2 tl vanille-extract
- 1/2 tl amandelextract
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Nagerecht
- Fotografie: Evelien Boone
- Foodstyling: FoodLove
- Recepten: Amélie Badie van Catberry
wrapper
Bereiding
Meng eerst alle droge ingrediënten in een kom en voeg daarna de overige ingrediënten toe.
Haal het deeg uit de kom en kneed met je handen tot alles goed gemengd is.
Doe wat plastic folie over het deeg en laat het een uurtje rusten in de koelkast.
Kneed het deeg nog even als je het uit de koelkast haalt en rol het uit met een deegrol.
Verwarm de oven op 175°C.
Steek koekjes uit het deeg en schik ze op bakpapier of een bakmat. Bak de koekjes een 10-tal minuten.
Laat afkoelen.