Ingrediënten voor 4 personen
- 1 aubergine
- 1 ui
- een handvol champignons
- tot - 140 g bloem
- paneermeel
- groentebouillonpoeder naar smaak
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hapje
- Allergie: Suikervrij
- Recept en fotografie:: Sofie Senden
- Bron: dit is een recept van Sofie op haar blog basimella.
wrapper
Versnijd één voor één de aubergine, ajuin en champignons in een foodprocessor tot alles fijngemalen is.
Bak alles lichtjes aan in een pan en voeg de kruiden toe.
Laat afkoelen en voeg bloem toe totdat je een kneedbare massa krijgt.
Rol balletjes en bedek ze met een laag paneermeel.
Frituur in plantaardige olie.
Geen foodprocessor? Versnijd alles heel klein, bak aan in de pan en pureer op het einde.