Ingrediënten voor 4 personen
- 1 grote bloemkolen
- 2 el olijfolie
- 1 in ringen gesneden ajuin
- 2 teentjes uitgeperste knoflook
- 1 citroen
- 3 el tomatenpuree
- 2 el fijngehakte peterselie
- peper en zout
- 1,5 dl water
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Bijgerecht
- Allergie: Glutenvrij en Suikervrij
wrapper
Bereiding
- Verdeel de bloemkool in roosjes. Fruit de uiringen en knoflook in de olie tot ze zacht zijn.
- Giet citroensap, water en tomatenpuree in de pan en roer dit tot een saus. Voeg volgens eigen smaak peper en zout toe.
- Plaats de roosjes in de saus en schep wat saus over elk roosje. Dek de pan af. Laat alles zo'n 10 minuten zachtjes sudderen.
- Strooi net voor het opdienen wat peterselie over het gerecht.