Ingrediënten voor 4 personen
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor enthousiasten
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Suikervrij
wrapper
Verwarm de oven voor op 150 graden. Snij de tomaatjes in vieren. Leg ze op een bakplaat
en schep ze om met 1 eetlepel olijfolie en een snufje zout. Schuif in de oven en rooster
15 minuten.
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grote pan. Fruit de sjalotjes 3 minuten. Voeg
knoflook, komijnpoeder, tijm en tomatenpuree toe. Bonen goed afspoelen en met het
blik tomaatblokjes bij de rest in de pan doen. Laat alles een minuut of 10 pruttelen.
Kook ondertussen de spirelli volgens de instructies op de verpakking. Meng het bonentomaatmengsel door de pasta. Schep op borden en garneer met de geroosterde tomaatjes en verse basilicum.
Geen tijd om tomaatjes te roosteren? Garneer de pasta dan met zongedroogde tomaatjes op olie.