Ingrediënten voor 4 personen
- 150 g pompoenpitten
- 2 wortelen
- 1 ajuin
- 2 teentjes knoflook
- 1 pakje tofu naturel (350 g)
- 5 el zonnebloemolie
- 2 el bloem
- 4 el sojasaus
- 2 el citroensap
- 3 el gehakte peterselie
- zout naar smaak
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Broodbeleg
- Recept: EVA
wrapper
Broodje groentepaté
1 Warm de oven voor op 175°C
2 Mix de pompoenpitten tot kruimels met een staafmixer of keukenmachine
3 Schil en rasp de wortels, versnipper de ui, hak de peterselie fijn en pers de knoflook uit.
4 Rasp de tofu boven een kom en meng de tofu met alle andere ingrediënten. Kruid eventueel bij met wat (kruiden)zout.
5 Zet de paté in een ingevette ovenschaal in de oven voor 30-45 minuten