Ingrediënten voor 2 personen
- 300 g couscous of bulgur
- 60 g fijngesneden rode kool
- 2 el rodewijnazijn
- 1 tl suiker (of vervang door agavesiroop)
- enkele muntblaadjes fijngehakt
- olijfolie
- peper en zout
- 40 g jonge spinazie
- 200 g edamameboontjes
- 1/4 komkommers in stukjes gesneden
- 200 g kerstomaten gehalveerd
- La William Vegan Samuraï Sweet Ritual
- sesamzaadjes
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Glutenvrij en Notenvrij
- Bron: Dit is een recept van La William.
wrapper
Bereiding
Bereid de couscous of bulgur volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen.
Leg de rode kool in een kommetje en voeg rodewijnazijn, suiker, fijngehakte munt, een scheutje olijfolie en een beetje zout toe. Roer alles goed door elkaar en laat even marineren.
Neem een diepe kom en leg de spinazieblaadjes er in. Leg de boontjes, komkommer, tomaatjes, couscous of bulgur en gemarineerde rode kool erop.
Schep een grote lepel van de LA WILLIAM Vegan Samuraï Sweet Ritual saus op het geheel en sprenkel er de sesamzaadjes over. Werk af met muntblaadjes, zout, peper en olijfolie. Smakelijk!