Ingrediënten voor 2-3 personen
- 150 - 200 g bulgur
- 1/2 kleine pompoen
- 250 g boschampignon
- 1 ajuin
- 1 handje hazelnoten
Extra info
- Allergie: Sojavrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Fay op haar blog The Veggie Snack Shack.
wrapper
Bereiding
Kook de bulgur gaar volgens verpakking.
Snij de pompoen in blokjes. Snij de boschampignons in plakjes.
Snipper de ui en look fijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een hete pan.
Stoof de ui, look en de groenten aan tot de pompoen goudbruin kleurt.
Kruid af met wat zout en peper. Werk af naar smaak met kaneel en nootmuskaat.
Hak de hazelnoten fijn en laat ze even meebakken in de pan.
Giet het resterend vocht van de bulgur voorzichtig af.
Meng de groenten en hazelnoten onder de bulgur.
Werk rijkelijk af met olijfolie tot het geheel smeuïg is.
Serveer.
Meer inspiratie? Ontdek alle Donderdag Veggiedagrecepten hier.