Cannelloni gevuld met broccoli en vegan parmezaan

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

Kook de cashewnoten 30 minuten in gezouten water. Giet ze af en mix ze grof.

Kook de broccoliroosjes 3 minuten, giet ze af en pureer ze grof.

Vermeng de noten met de broccoli en kruid ze met citroenzeste, basilicum, peper en zout. Vul de buisjes met het broccolimengsel.

Verwarm de oven voor op 160 °C.

Verwarm de sojaroom kort met de tomatenpuree en de knoflook. Kruid de saus met oregano, peper en zout.

Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal met wat saus, leg de buisjes op de saus en giet de rest van de saus op de buisjes.

Strooi er wat vegan Parmezaan over en dek de ovenschaal af, bijvoorbeeld met wat aluminiumfolie.

Bak de cannelloni 30 minuten, haal de folie of het deksel eraf en laat het gerecht nog 15 minuten bakken.

Klik hier voor het recept voor vegan parmezaan.

Verticale tabs