Carrotcake overnight oats

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

Hak de wortels in de keukenmachine fijn.

Meng in een kom de havermout, plantaardige melk, kaneel, het eiwitpoeder en de siroop.

Hak de walnoten fijn en roer deze met de rozijnen en de fijngehakte wortel door het mengsel.

Schep het geheel in vier glazen en dek af. Laat twee porties een nacht opstijven. De andere twee potjes kan je nog een nachtje langer staan voor het ontbijt van overmorgen. Die kunnen dan wat te stevig worden.

Voeg 1 eetlepel water toe en roer goed door.

Bestrooi de carrotcake overnight oats vlak voor serveren met pompoenpitten.

Volg je de porties in dit recept, dan kan je ontbijt (voor 2 personen) voor meerdere dagen maken. Dat is vriendelijk voor je portemonnee en daarnaast houd je ook nog eens tijd over. Wie zei dat plantaardig eten een uitdaging was;)?

Verticale tabs