Ingrediënten voor 4 personen
- 150 g cashewnoten enkele uren in water geweekt
- 120 ml water
- sap van een citroen
- 2 tl appelazijn
- 4 - 5 tenen knoflook (+ enkele tenen geroosterde knoflook)
- 1 tl uienpoeder
- 3 el olijfolie
- 1 tl mosterd
- 1 el edelgistvlokken
- 1/4 - 1/2 zout
- fijngehakte bieslook
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Saus
- Allergie: Glutenvrij, Sojavrij en Suikervrij
- Fotografie: Eveline Boone - French Beans
- Foodstyling: Stefanie Baert - Foodlove
- Recept: Barbara Geeroms
wrapper
Giet de geweekte cashewnoten af en blend alle ingrediënten, behalve de bieslook, tot een romige gladde saus.
Roer er de bieslook onder.
Wanneer je deze saus serveert met gegrilde groenten, rooster dan enkele ongepelde tenen knoflook mee en blend ze mee voor de saus.