Ingrediënten voor 4 personen
- 100 g sjalotten
- 1 teen knoflook
- 250 g champignons
- 1 el olijfolie
- 1 takje tijm
- 1 takje rozemarijn
- 100 g walnoten
- 2 el gehakte peterselie
- peper en zout
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Broodbeleg
- Allergie: Sojavrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept uit het kookboek ‘Lekker gesmeerd. Van groente tot spread’ van Emelie Heller, Leentje Speybroeck en Nadia Tahon. Uitgegeven door Velt.
wrapper
Bereiding
Versnipper de sjalotjes en de knoflook. Snijd de champignons in schijfjes. Stoof de sjalot en de knoflook in de olijfolie tot ze zachtjes kleuren.
Voeg de champignons, de tijm en de rozemarijn toe en stoof tot de champignons gaar zijn.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot ze lichtjes kleuren en lekker geuren.
Hak de champignons en de noten met de peterselie in een hakmolentje of keukenmachine.
Breng op smaak met peper en zout.