Ingrediënten voor 10 personen
- 100 g uien gehakt
- 15 g margarine
- 1 kg champignons fijngehakt
- 20 g knoflook fijngehakt
- 10 g peterselie fijngehakt
- 5 g rozemarijn
- 225 g broodkruim
- 20 g citroensap
- peper en zout
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Broodbeleg
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij, Sojavrij en Suikervrij
wrapper
Bereiding
Sauteer de ui tot die licht is gekaramelliseerd, verhoog de temperatuur en voeg de champignons toe.
Laat droog bakken gedurende 8 à 10 minuten.
Neem van het vuur en voeg knoflook, peterselie, rozemarijn, broodkruim en citroensap toe.
Kruid af met peper en zout.
Plaats de massa in een foodprocessor en pulse tot een paté.