Ingrediënten voor 5 personen
- 250 g gekookte kikkererwten
- 75 g veganaise
- 1 steel witte selder heel fijn gesneden
- 50 g lente-uien zeer fijn gesneden
- 1 el peterselie fijngesnipperd
- 1/2 el Dijon mosterd
- 50 g geroosterde amandelschilfers
- 1/2 tl épices pour poulet
- Sap van 1/2 citroen
- peper en zout
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Broodbeleg
- Allergie: Glutenvrij en Notenvrij
wrapper
Bereiding
Plet de kikkererwten grof met een pureestamper.
Voeg alle overige ingrediënten toe, proef en pas de kruiding aan indien nodig.
Bewaart tot 5 dagen in de koeling.
Variant
Breng de spread verder op smaak met edelgist en dille. Meng hieronder druiven (in kwartjes) of rozijnen.