Ingrediënten voor 4 personen
- 500 g bloemkolen roosjes
- 100 g quinoa
- 75 g hazelnoten
- 75 g gedroogde cranberry's
- 1 bosje koriander
- 6 el olijfolie
- 2 el citroensap
- 2 tl mosterd
- peper en zout
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Allergie: Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Cecile op haar blog Secretly Vegan
wrapper
Bereiding
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de bloemkool in roosjes en rasp deze fijn. Dit kan je doen in een foodprocessor of in een blender. Met een gewone rasp gaat ook, maar dan duurt het wat langer.
Rooster de hazelnoten in een koekenpan zonder olie tot ze goudbruin zijn. Roer regelmatig.
Snijd de koriander fijn.
Voeg de olie, citroen, mosterd, zout en peper samen tot een dressing.
Meng alle ingrediënten.