Ingrediënten voor 4 personen
- Voor de crostini:
- 2 sneetjes brood
- 1 grote teen knoflook
- hummus
- een scheutje olijfolie met truffel
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Allergie: Notenvrij, Sojavrij en Suikervrij
- Bron: dit is een recept uit ‘Plantbased Italian’ van Luna Trapani.
wrapper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Voeg de druiven, tijm, olijfolie, zout en peper samen in een kom. Plaats het op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 10 minuten in de oven.
Rooster de sneetjes brood, pel het knofloofteentje en halveer het.
Wrijf met het knoflookteentje over het geroosterde brood totdat de geur vrijkomt.
Beleg het met hummus, geroosterde druiven en een scheutje truffel olijfolie.
Buon appetito! Smakelijk!