Ingrediënten voor 6 personen
- 95 g linzen
- 300 g aardappelen (in blokjes)
- 100 g verse erwtjes
- 300 g wortelen (in kleine stukjes)
- 2 laurierblaadjes
- 2 tl kurkuma
- 5 g koriander
- 1 dl olijfolie
- peper en zout
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Regio: Oosters
- Moeilijkheidsgraad: Voor enthousiasten
- Type: Bijgerecht
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij, Sojavrij en Suikervrij
- Bron: Hotel La Garnasette
wrapper
Bereiding
- Kook de aardappelblokjes kort voor en bak ze daarna in de pan. Kook de linzen met het laurierblad gaar. Schuim de linzen af als ze goed aan het koken zijn!
- Kook de doperwtjes en de worteltjes 15 min. in zout water.
- Voeg alles samen in een grote kookpot en bak het geheel met olijfolie.
- Breng op smaak met de bovengenoemde kruiden.