Ingrediënten voor 4 personen
- 2 komkommers
- 1 daikon (witte rammenas)
- 1 handje rucola
- Voor de dressing:
- 2 el tamari 50 % less salt (van Lima)
- 2 el mirin
- 2 el genmai-su 4.3° (rijstazijn van Lima)
- 1 el rijststroop (van Lima)
- 1/4 tl Yuzu Pepper Pasta (van Lima)
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Bijgerecht
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Lima.
wrapper
Bereiding
Snijd de komkommer in slierten met een spiraalsnijder.
Snijd met een dunschiller lange linten van de daikon wortel.
Meng de groenten samen met een handje rucola in een grote kom.
Meng de Tamari Less Salt, mirin, Genmai-Su, Rijststroop en Yuzu Pepper Paste.
Serveer de salade met de vinaigrette.
Voeg eventueel wat zonnebloemolie toe bij de vinaigrette.