Ingrediënten voor 4 personen
- 100 g champignons
- 150 g sojascheuten
- 200 g tofu
- 1 tl kerriepoeder
- 1 tl mosterd
- 8 vellen brickdeeg
- 1 el vers gehakte koriander
- olijfolie
- peper en zout
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Bijgerecht
- Allergie: Suikervrij
- Bron: © Vegetarisch Koken in 30 minuten
wrapper
Bereiding
- Maak de champignons schoon. Was en droog de sojascheuten. Snijd de tofu en de champignons in kleine stukjes, meng ze en kruid ze met kerriepoeder, mosterd, peper en zout.
- Roer ook de sojascheuten en de koriander eronder.
- Neem een brickvel en leg 1/8 van het mengsel in een hoopje net boven de middellijn. Vouw de bovenkant van het brickvel naar onderen en de zijkanten naar binnen over de vulling en rol het vel dicht zodat een loempia ontstaat. Doe dit ook met de overige brickvellen.
- Verhit olijfolie in een bakpan en bak de loempia's aan beide zijden goudbruin.
Lekker met rijst!