Ingrediënten voor 4 personen
- 200 g brood (in stukken)
- 450 ml hazelnotenmelk
- 200 g kokosbloesemsuiker
- 2 el speculaaskruiden
- 50 g speculaaskoekjes (in stukjes)
- 2 el maïsmeel
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Nagerecht
- Allergie: Sojavrij
- Bron: Dit is een gerecht van Miki Duerinck & Kristin Leybaert uit 'Vandaag Vegan'. Manteau, 2018. ISBN: 9789022335536. Foto: Heikki Verdurme
wrapper
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Vermeng het brood met de hazelnootmelk, de suiker, de speculaaskruiden, de koekjes en het maismeel. Mix alles.
Giet het mengsel in een ingevette ovenschaal.
Bak de broodpudding 30 minuten in de oven.