Ingrediënten voor 4 personen
- 120 g van Okara van Céréal Bio
- 150 g havervlokken
- chocoladedruppels (naar smaak)
- 70 g amandelpoeder
- 10 g cacaopoeder
- 4 medjoul dadels
- 1 tl agavesiroop
- 2 el amandelpasta
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Allergie: Glutenvrij en Sojavrij
- Bron: Dit is een recept Céréal Bio. Recept & foto: Sandrine Saadi.
wrapper
Bereiding
Doe alle ingrediënten, behalve de chocoladeschilfers, in een mengkom en meng tot er een homogeen mengsel wordt verkregen.
Voeg de chocoladeschilfers toe.
Neem kleine hoeveelheden van het deeg (ongeveer 30 g) en rol er tussen uw handpalmen balletjes van (het gaat makkelijker als u uw handen een beetje nat maakt). Bewaar in de koelkast.