Ingrediënten voor 4 personen
- 500 g fettuccine
- 2 courgettes
- 3 aubergines
- 2 rode paprika's
- 10 kerstomaatjes
- 3 teentjes knoflook in fijne plakjes
- provençaalse kruiden
- olijfolie
- oregano
- zout
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Sojavrij en Suikervrij
wrapper
Snijd de courgettes en de aubergines in de lengte doormidden en dan in plakjes van ongeveer 5 mm dik. Snijd de paprika’s in reepjes. Snijd de tomaten in partjes.
Meng alle groenten door elkaar in een ovenschaal. Meng er de teentjes look onder.
Sprenkel wat olijfolie en Provençaalse kruiden over de groenten en gril ze 30 à 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Kook de pasta al dente volgens de aanwijzing op de verpakking.
Serveer de pasta samen met de gegrilde groenten.
Ook erg lekker als je wat pesto door de pasta mengt