Ingrediënten voor 2 personen
- 250 g tofu
- 2 el veganaise
- 1 el mosterd
- 1/4 tl knoflookpoeder
- 1/4 tl kurkuma
- 1/2 tl zwart zout (kala namak)
- 1/2 el appelciderazijn
- 2 el gehakte bieslook en/of peterselie
- peper
- edelgistvlokken
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Broodbeleg
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van De Groene Keuken voor Try Vegan van BE Vegan op Try Vegan.
wrapper
Bereiding:
Prak de tofu en meng alle andere ingrediënten er door.
Je kunt wat extra bieslook en lente-uitjes nemen om je tofu-salade mooi af te werken.
Je kunt ook gewoon zout gebruiken, maar kala namak geeft een lichte eiersmaak aan gerechten en past hier dus perfect. Je kunt het vinden in speciaalzaken, webshops en in sommige Indische supermarkten.