Ingrediënten voor 4 personen
- 4 aubergines
- 1 potje Aoste aubergine groentespread
- 100 g parel couscous
- 1 el olijfolie
- 1 granaatappel (voor de pitjes)
- 1 el platte peterselie
- 100 ml plantaardige yoghurt
- 1 kl rode pepervlokken
- peper en zout
Extra info
- Kooktijd: Lang
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij en Sojavrij
- Bron: Dit is een recept van Aoste.
wrapper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C
Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.
Giet de couscous af en meng ze met de Aoste auberginespread.
Snij de aubergines overlangs doormidden. Haal er het vruchtvlees uit en smeer ze in met olijfolie. Kruid met peper en zout
Vul de aubergine met het couscousauberginemengsel.
Zet de aubergines in de oven en dit gedurende 40 min.
Serveer met granaatappelpitjes, platte peterselie, plantaardige yoghurt en rode pepervlokken