Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pakje Seitan Croc Mediterraans van Céréal Bio
- 1 pakje quinoa van Céréal Bio
- 1 tl gedroogde basilicum
- 1 tl gedroogde tijm
- een scheutje olijfolie
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Allergie: Notenvrij, Sojavrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept in samenwerking met Céréal Bio.
wrapper
Een heerlijk mediterraans recept om van de laatste zomertomaten te genieten. Het is simpel, met ingrediënten uit de supermarkt, en ongelofelijk lekker.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C (180°C ventilatoroven).
Was de paprika's en snijd ze in kleine blokjes. Zet opzij.
Verkruimel in een grote kom de Céréal Bio Mediterrane Seitan Croc en meng met de blokjes paprika, quinoa, gedroogde basilicum, gedroogde tijm en olijfolie. Breng op smaak volgens uw voorkeur.
Maak de tomaten schoon en verwijder het klokhuis en de zaadjes.
Verdeel de vulling over de tomaten en bak ze in 20-25 minuten gaar.
Serveer op een bedje van rucola of met een andere groente van uw keuze.
Bewaar (de restjes) in de koelkast tot 4 dagen.