Ingrediënten voor 4 personen
- 1 el arachideolie
- 1 venkel in dunne plakken
- 2 dl groentebouillon
- 250 g groene asperges in stukken
- 1 hart van paksoi in kwartjes
- 1 courgette in schuine schijfjes en die weer in 3
- 150 g champignons in plakjes
- 1/4 Chinese kool in reepjes
- 200 g Udon noedels van Lima
- 3 el Tamari Coriander & Wasabisaus van Lima
- 2 el vlokken salade du pêcheur
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor enthousiasten
- Type: Hoofdgerecht
- Bron: dit is een recept van Lima, meer info over de producten vind je op de website van Lima.
wrapper
Bereiding
Roerbak de venkelknol in de arachideolie in de wok gedurende 1 minuut. Voeg wat bouillon toe en gaar verder gedurende 2 minuten. Zet apart. Roerbak apart de preien, de asperges en de paksoi gedurende 3 minuten en de courgettes, de champignons en de Chinese kool gedurende 2 minuten. Plaats alle groenten in de wok met de resterende bouillon en gaar verder gedurende 2 minuten.
Bereid de Udon-noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de Udon-noedels door de Lima Tamari Coriander & Wasabisaus. Verdeel de noedels over diepe borden of kommen. Verdeel vervolgens de groenten over de noedels. Bestrooi met Salade du Pêcheur in vlokken.