Ingrediënten voor 2 personen
- 300 - g wokgroenten (bv. paprika, sojascheuten, spitskool,...)
- 250 g noedels
- 4 el ahornsiroop
- 4 el pindakaas (ongezoet)
- 1/2 tl kerriepoeder
- verse koriander
- 160 g veggie kipstuckjes of wokstrips
- 10 el sojasaus
- 2 el rijstazijn of witte wijnazijn
- 2 tl Thaïse kruidenmix
- enkele druppels tabasco of pikante saus
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van BE Vegan.
wrapper
Doe de wokgroenten in de wok en bak gedurende 10 minuutjes. Gebruik wat water indien nodig om te vermijden dat de groenten aan de bodem blijven plakken.
Mix alle ingrediënten voor de saus en voeg toe aan de groenten. Roer regelmatig totdat de groenten gaar zijn.
Bereid de noodles zoals beschreven op de verpakking.
Serveer met wat verse koriander.