Ingrediënten voor 4 personen
- 1 fijngesneden teentje knoflook
- 100 g groene asperges (Asperge verte) in stukken van 2 cm gesneden
- 200 g peultjes
- 100 g sojabonen (edamame)
- 500 g gnocchi
- 4 el vegan pesto
- 1 tl chilivlokken (of meer naar smaak)
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Allergie: Notenvrij en Suikervrij
- Bron : Dit is een recept van Jessica op haar blog Vegan Revolutie.
wrapper
Bereiding
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de knoflook, de asperges en de peultjes 5 - 8 minuten.
Voeg de sojabonen toe en bak nog 4 - 5 minuten.
Breng ruim gezouten water in een pan aan de kook. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.
Meng de pesto door de gnocchi.
Voeg de gebakken groenten toe aan de gnocchi en meng goed.
Garneer met de chilivlokken.