Ingrediënten voor 4 personen
- 450 g in blokjes gesneden pompoen (geschild en zonder pitten)
- 1 tl ruwe suiker
- zeezout (naar smaak)
- 150 ml groentebouillon
- 1 el vers gehakte koriander
- basmatirijst (om erbij te serveren)
- naan (om erbij te serveren)
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor enthousiasten
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Notenvrij en Sojavrij
- Bron: Velt
wrapper
Bereiding
- Verwarm de olie en bak de mosterdzaadjes enkele minuten.
- Voeg dan de uien, knoflook, gember en paprika's toe. Roerbak dit 5 minuten. Voeg de kurkuma toe en roer deze zeer goed door het mengsel. Voeg daarna de pompoen, een beetje zout en de suiker toe en meng alles goed. Laat dit alles 10 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan. Roer af en toe. Schenk daarna de groentebouillon erbij en laat koken tot de pompoen zacht is (ongeveer 10 minuten). Serveer, bestrooid met verse korianderblaadjes.
- Lekker met basmatirijst en warm naanbrood!