Green Goddess Cakejes (grootkeukenrecept)

Ingrediënten voor 10 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

  • Vet de cakevormpjes in met de plantaardige boter.
  • Meng de natte ingrediënten onder elkaar en mix hierin de doperwten fijn.
  • Meng de droge ingrediënten onder de natte ingrediënten.
  • Verdeel het beslag over de vormpjes en bak op 180°C in 5 minuten tot goudbruin en gaar vanbinnen.

Experimenteer met de gekozen cakevormpjes voor elke keer een ander resultaat. Dit beslag werkt goed als mini muffins, madeleine, mini quatre quart enzovoort.
Heb je geen kleinere cakevormpjes? Je kan het beslag ook bakken in een met bakpapier beklede ⅔ of ½ gastronorm en vervolgens in de gewenste porties snijden (eventueel met uitsteekvormpjes). De baktijd zal hier uiteraard langer zijn, reken op zo’n 25 minuten.

Verticale tabs