Ingrediënten voor 2 personen
- 4 schorseneer
- 8 aardperen
- 2 kleine rapen
- 2 wortelen
- 250 g tofu
- 1 blik kokosmelk
- 1 tl groene currypasta
- 20 g verse koriander
- 4 limoenblaadjes
- 1/2 el rietsuiker
- 1/2 el groentebouillon
- 1 el maïskiemolie
- 150 g rijst
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Regio: Oosters
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Glutenvrij en Notenvrij
wrapper
Bereiding
- Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Kuis ondertussen de groenten en snijd ze in stukken.
- Blancheer de groenten.
- Snijd de tofu in blokjes en bak ze krokant in wat vetstof op een hoog vuur.
- Doe de olie in een wok en voeg er de groene curry pasta bij. Laat 10 sec bakken en voeg er de overige ingrediënten aan toe.
- Laat even uitkoken.
- Serveer met de rijst.